default-header
Home Catering

Catering

Haal De Gastendonk in huis!

Wij doen niets liever dan iedere dag werken aan die unieke smaakbeleving voor jou! Dit doen wij vanuit onze boerderij en vanaf ons perceel aan de Gastendonkstraat in Horst. Maar voor ons is het nog mooier als wij meer mensen mogen laten genieten van verse gerechten uit eigen streek. Daarom hebben wij voor jullie een mooi catering-aanbod gemaakt.

Catering voor elke gelegenheid

Een feest of andere gelegenheid en op zoek naar catering? Voor elke bijeenkomst verzorgen wij de best passende smaak. Wij bereiden buffetten of een reeks lekkere hapjes naar wens voor groepen van 20 tot 200 personen.

Catering+: niets is standaard

Wij maken graag alles naar wens van onze klanten en verzorgen graag een originele en heerlijke catering. Daarom hebben we ook geen standaard lijsten. We vragen je om je wensen aan ons door te geven en chef-kok Joep maakt dan een passend voorstel voor jullie. Catering+ zoals wij het zelf noemen. Natuurlijk mag je hier dan je aan- en opmerkingen over geven; dan passen we het graag aan! Elke groep mensen is anders en elke wens van de gastheer of gastvrouw is weer anders. En natuurlijk is ook elk budget anders. Vanaf 20 tot ongeveer 200 personen kunnen we iets voor je betekenen.

Catering
Catering

Catering aanvraagformulier

Je kunt je wensen aan ons doorgeven via onderstaand formulier, dan reageren wij zo snel mogelijk. Als je liever gewoon even belt (077 398 5356) of langskomt dan kan dat natuurlijk ook.

    We werken graag op maat

    Aan de hand van deze voorkeuren krijgen we een beter idee hoe we jou en jouw gasten kunnen verrassen en verwennen met Catering+: een keer wat anders en ├ęcht lekker. Nog niet helemaal tevreden met ons voorstel? We passen we het graag voor je aan!