default-header
Home107660126031064_1266679326795799

ZONDAG 1 JULI – SNEAK PEAK
Ben jij ook al zo nieuwsgierig?!

Zondag is het zo ver… 1 juli. Spannend he… Wij hebben er zin in! De laatste puntjes worden op de i’s gezet. Het zijn stiekem toch wel veel i’s 🙂 Even een lampje, wat stroom, wat op de vloer, wat tegen de wand, drankenkaart controle, gerechten testen, verfje hier, schroefje daar… Maar goed dat we handige mannen in en om het huis hebben!

Op een rijtje wat je van ons kunt verwachten:

1 – Wij blijven doen wat je van ons gewend bent, alleen willen we de AANDACHT nog wat meer richten op seizoen, ambacht, eigen teelt, herkomst en smaak.
2 – De openingstijden van onze VERSWINKEL gaan verschuiven, wij gaan met de tijd en vraag mee en openen ‘smorgens om 11:00 uur pas, maar zijn dan wel open tot 20:00 uur ’s avonds! Op zaterdagen zijn we er lekker al om 9:00 uur.
3 – Je kunt in ons RESTAURANT lunchen, borrelen en dineren! In de lente en zomer op 6 dagen per week lunch. (Jaaaa, ook de zondag!!) Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond kun je gewoon lekker tot 20:30 uur binnenlopen (of reserveren) en dan genieten van bijv. een smakelijk 3 of 4 gangen verrassingsmenu of jouw keuze uit de menukaart.
4 – KOOKWORKSHOPS & CATERING OP MAAT blijven we verzorgen. Het hoe en wat hierover volgt straks op onze website. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte van onze nieuwe planning!

Nou zijn jullie natuurlijk benieuwd naar de menukaart…
Die komt 1 juli op Facebook en binnenkort ook op onze vernieuwde website.

Reserveren? Graag!

077-3985356
joep@gastendonk.nl

Groetjes
Joep – Lieke – Henny – Gerrit
& Team de Gastendonk

Kom de smaak van de Gastendonk beleven!