default-header
Home Online maaltijden bestellen

Online maaltijden bestellen

Normaal gesproken willen we je in ons restaurant in de watten leggen. Dat is onze passie en we maken er veel mensen blij mee. In ons restaurant doen we ons best doen om sfeer, gastvrijheid, wijn, beleving en service bij het niveau van het diner aan te laten sluiten, er speelt zoveel meer dan ‘alleen’ het eten. Dat kan nu allemaal even niet. Met afhaaldiners In je eigen thuis is dat toch even anders. Dan heb je van ons echt alleen het eten. De maaltijden die we hieronder aanbieden zijn dan ook niet bedoeld als vervanger voor een restaurantervaring. Bij je thuis kunnen we  die verwachtingen simpelweg niet waarmaken. Dat is waarom we hebben gekozen om wat we in de winkel al doen, uit te breiden. Geen halve restaurantervaring aanbieden; maar de maaltijden díe we aanbieden; maken we goed. Keep it simple.

Wij bieden hier de mogelijkheid om onze maaltijden online te bestellen en bij ons af te halen. We kunnen ze helaas niet bezorgen. Dit zijn smakelijke, verse, huisgemaakte en ambachtelijke maaltijden zoals we deze ook aanbieden in onze verswinkel. Je hoeft een keer niet te koken én eet een met liefde bereide maaltijd. Geen gekke dingen, maar wel super smakelijk. Én je steunt er ons enorm mee in deze zware tijd.

Als je op onze smaken, kwaliteit en kunde vertrouwt, dan kun je hieronder verrassingsmaaltijden bestellen. Je krijgt geen restjes, het is echt hartstikke vers en past in het seizoen. Je kunt de soep en maaltijd nog 3 dagen in je koelkast bewaren. Deze verrassing verandert regelmatig. Kies uit vegetarisch, kip of rundvlees en over de rest hoef je niet na te denken. Geef aan wanneer je het wilt afhalen en laat ons alleen even weten als je iets absoluut niet mag eten.

Als je niet van verrassingen houdt en liever zelf bepaalt wat je eet, dan ben je van harte welkom om op de Gastendonk zelf een maaltijd samen te stellen.

Let op: Als je voor vandaag wilt bestellen dan kan dit online tot 14 uur.
Te laat om voor vandaag te bestellen? Loop onze winkel binnen en kom zelf uitzoeken.

Heerlijke verse maaltijden!

Hoeveelheid = royale 1 persoonsportie 

  Verrassingsmaaltijden:

  Soepen (verrassing):

  Dranken:

  Wij willen ook graag onze Horster samenwerking met Laurent Smedts Import en Horster Beer Brouwers blijven behouden in de toekomst. Door het sluiten van de horeca valt ook hun omzet weg. Daarom verkopen wij ook hun producten.

  Bestel bij je maaltijd of cadeaubon van De Gastendonk een fles wijn die we normaal ook in het restaurant serveren of het speciaal bier gemaakt met de hop uit onze achtertuin.

  Cadeaubon:

  Zou je liever straks in het restaurant in de watten worden gelegd? Met familie of vrienden weer dineren in ons restaurant? Of wil je iemand deze avond alvast in het vooruitzicht stellen? Wil je deze ervaring jezelf of iemand in je omgeving cadeau geven?

  Bestel dan een cadeaubon voor een diner in ons restaurant. Want er komt een tijd dat we weer open gaan en dan shinen we weer als de sterren aan de hemel!

  Type- en spelfouten voorbehouden.