default-header

Gerrit

Ik ben Gerrit Vollenberg, in 1959 geboren in Castenray, uit een gezin van 10 kinderen en sinds 1982 getrouwd met Henny Weijs. We hebben elkaar ontmoet op het Boschveldcollege waar we allebei op school zaten.

Na de HAVO ben ik een opleiding gaan volgen in de gezondheidszorg, maar al snel kwam ik erachter dat me dat niet lag. Toen heb ik een studie gevolgd in de autotechniek en in die wereld heb ik 22 jaar gewerkt.

Tijdens die laatste jaren ben ik me steeds meer gaan interesseren voor het bedrijf van mijn schoonouders, waar Henny in maatschap meewerkte. Ik leerde zo van mijn schoonvader Louis Weijs van de teelt van allerlei groenten en akkerbouwproducten.

Ondertussen hebben we samen 4 kinderen gekregen ; Lieke, Sjors, Mick en Jannie. Allemaal schatten van kinderen! Wat een zegen!

Op het bedrijf van Joep, Lieke en ons doe ik voornamelijk de teelt van groenten, de facilitaire en dagelijkse zaken en de bezorgingen van bestellingen. Tevens zorg ik ervoor voor dat de fijne streekproducten uit deze regio in onze winkelschappen terecht komen.

In 2012 hebben Lieke en Joep hun entree gemaakt in ons bedrijf, en met succes. Joep weet alles van lekker en goed koken, terwijl Lieke een perfecte gastvrouw is, een goed team!

In mijn vrije tijd vind ik autotechniek nog steeds erg mooi. Wedstrijden van Jannie en Henny bijwonen bij de plaatselijke zwemvereniging. Muziek luisteren en vakantie naar een van de Britse eilanden is meer een passie geworden dan hobby. Lekker eten is een dagelijkse activiteit op de Gastendonk en daar doen we graag aan mee.

Genieten van de eenvoudige momenten en van de natuur die op de boerderij overal om ons heen te zien is. Henny en ik hebben ons onlangs verdiept in het aanleggen van een voedselbos; heel erg interessant en duurzaam! Perfect voor de toekomst van de Gastendonk.

Met het team op de Gastendonk zorgen we elke dag weer voor heerlijke maaltijden en gerechten, groenten en fruit, service en advies en natuurlijk proberen we het erg gezellig en leuk te maken voor elkaar en onze gasten!

Mijn advies : genieten als God in Frankrijk !!!

Groeten, Gerrit.