default-header
Home Restaurant

Restaurant

Op de Gastendonk kom je voor een avond uit. Smaken beleven. Sfeer proeven.

Ervaar onze gastvrijheid en pure smaken in een luxe restaurant ervaring!

Bekijk de dinerkaart

Als de horeca heropent, dan...

Het ziet er naar uit dat we onze restaurantdeuren bijna kunnen openen! Jaaaaa daar worden we blij van, jullie ook? Gasten weer in de watten leggen, heerlijk eten en drinken! De tijd dat we weer de sterren van de hemel shinen komt er aan! ❤️ Als de restaurants straks weer heropenen, dan gaan wij het anders aanpakken! Wij gaan ons focussen op onze passie, op wat wij het beste kunnen! Daar hebben we weer super veel zin in. In het filmpje hiernaast leggen we het uit.

We zijn achter de schermen flink aan het werk om straks alles top geregeld te hebben.

Reserveren kan heel makkelijk op onze site, klik hier!

Tot snel! We kunnen niet wachten.

Altijd weer een verrassing voor je smaakpapillen

Onze diners zijn vol met heerlijke gerechten boordevol verse producten. Dat vinden we erg belangrijk. Chef Joep werkt graag en veel met seizoensgebonden gerechten, wat tot uiting komt in het verrassingsmenu. Lieke zorgt voor een onbezorgde avond met als je wilt een goed glas wijn en een ontspannen gevoel!

Voor ons is het iedere dag weer een uitdaging om je te verrassen met de heerlijke smaakcombinaties van eerlijke producten van eigen land en uit eigen streek. Ons menu wisselt elke maand zodat je je gerust vaker kunt laten verrassen!

Restaurant
Restaurant
Restaurant
Restaurant
Restaurant

Tot snel op De Gastendonk!

Wij hopen je snel in de watten te mogen leggen in ons restaurant. Beleef de smaak van de Gastendonk met een 4, 5, 6 of 7 gangen verrassingsdiner.

Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan nu via deze site, mail info@gastendonk.nl óf bel met ons via 077 398 5356.