default-header
Home Restaurant

Restaurant

Restaurant

Helaas is door de maatregelen omtrent Covid-19 ons restaurant tijdelijk gesloten. Hopelijk mogen we snel weer open en onze gasten ontvangen! Je kunt ons steunen door nu al een cadeaubon te kopen of een maaltijd in onze verswinkel af te halen. Klik hier voor het online bestelformulier.

Onze energie halen wij uit mensen verwennen met heerlijke gerechten, boordevol ingrediënten uit eigen tuin en streek. Wij vinden het leuk om deze gerechten voor jullie te maken, maar ook om deze te serveren en jullie de smaken te laten beleven.

Elke maand bedenken we weer een volledig nieuw 5 gangen verrassingsmenu met bijpassende wijnen. Fantastisch vinden wij het, als mensen na een ontspannen avond samen tafelen, met een lach op hun gezicht naar huis gaan. Hier krijgen wij energie van! Je kunt ons aangeven wat je absoluut niet lust of mag eten en dan mag je op ons vertrouwen. 

Je kunt bij ons genieten van heerlijke lunch- en dinergerechten in ons restaurant. Lunchen kun je van dinsdag tot en met zaterdag (in de lente en zomer ook op zondag!). Op donderdag, vrijdag en zaterdag kun je ook ‘s avonds bij ons tafelen en aanschuiven aan de gezellige tafels boven, beneden én op ons terras.

Bekijk de lunchkaart Bekijk de dinerkaart

Altijd weer een verrassing voor je smaakpapillen

Onze lunches en diners zijn vol met heerlijke gerechten boordevol verse producten. Dat vinden we erg belangrijk. Chef Joep werkt graag en veel met seizoensgebonden gerechten, wat tot uiting komt in de verrassingsmenu’s op de dinerkaart én op de lunchkaart met wisselende soep van de dag en andere weekspecialiteiten.

Voor ons is het iedere dag weer een uitdaging om je te verrassen met de heerlijke smaakcombinaties van eerlijke producten van eigen land en uit eigen streek. Onze lunchkaart wisselt elk seizoen en ons verrassingsmenu zelfs elke maand zodat je je gerust vaker kunt laten verrassen! 

Restaurant
Restaurant
Restaurant
Restaurant
Restaurant

Een gezellige borrel of iets te vieren?

Natuurlijk ben je bij ons ook welkom voor een gezellige borrel op het terras of een kopje koffie met huisgemaakt gebak of lekkernij. Ook hebben wij voor jou een aanbod aan hartige versnaperingen voor bij je huisgemaakte ijsthee, zorgvuldig uitgezochte wijn of (speciaal)bier, je glas streeksap of een fijne zomerse cocktail.

Voor al je feestelijkheden gaan wij graag met je in gesprek hoe wij dit het best voor jou kunnen vormgeven. Je bent van harte welkom op onze smaakboerderij óf wij verzorgen graag de catering met verse producten bij je thuis of op de zaak.

Restaurant
Restaurant
Restaurant
Restaurant

Tot snel op De Gastendonk!

Wij hopen je snel eens te mogen begroeten in ons restaurant voor een heerlijke lunch, borrel of diner. Schuif aan in onze eetgelegenheid of neem plaats op ons terras en beleef de smaak van de Gastendonk, verse producten van dat moment, een broodje of maaltijdsalade voor de lunch, 3, 4 of 5 gangen verrassingsdiner…

Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan nu via info@gastendonk.nl óf bel met ons via 077 398 5356.

Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer hier!