default-header
Home Restaurant

Restaurant

Onze energie halen wij uit zoveel mogelijk mensen verwennen met heerlijke gerechten, boordevol ingrediënten uit eigen tuin en streek. Wij vinden het leuk om deze gerechten voor jullie te maken, maar ook om deze te serveren en jullie de smaken te laten beleven. Hier krijgen wij energie van!

Je kunt genieten van heerlijke lunch- en dinergerechten in ons restaurant. Lunchen kun je van dinsdag tot en met zaterdag (in de lente en zomer ook op zondag!). Op donderdag, vrijdag en zaterdag kun je ook ‘s avonds bij ons tafelen en aanschuiven aan de gezellige tafels boven én beneden.

Bekijk de lunchkaart Bekijk de dinerkaart

Altijd weer een verrassing voor uw smaakpapillen

Onze kaart wordt elk seizoen vernieuwd met heerlijke gerechten boordevol verse producten. Dat vinden we erg belangrijk. Chef Joep werkt graag en veel met seizoensgebonden gerechten, wat tot uiting komt in de dinerkaart én lunchkaart met weekspecialiteiten én voor de culinaire durfal een wisselend verrassingsmenu.

Voor ons is het iedere dag weer een uitdaging om je te verrassen met de heerlijke smaakcombinaties van eerlijke producten van eigen land en uit eigen streek.

Restaurant
Restaurant
Restaurant
Restaurant

Een gezellige borrel of iets te vieren?

Natuurlijk ben je bij ons ook welkom voor een gezellige borrel op het terras of een kopje koffie met huisgemaakt gebak of lekkernij. Ook hebben wij voor jou een aanbod aan hartige versnaperingen voor bij je glaasje fruitsap, huisgemaakte ijsthee, wijn of bier.

Voor al je feestelijkheden gaan wij graag met je in gesprek hoe wij dit het best voor jou kunnen vormgeven. Je bent van harte welkom op onze smaakboerderij óf wij verzorgen graag de catering met verse producten bij je thuis of op de zaak.

Restaurant
Restaurant
Restaurant

Tot snel op De Gastendonk!

Wij hopen je snel eens te mogen begroeten in ons restaurant voor een heerlijke lunch, borrel of diner. Schuif aan in onze eetgelegenheid of neem plaats op ons terras en beleef de smaak van de Gastendonk, verse producten van dat moment, een broodje, 3 of 4 gangen verrassingsmenu of maaltijdsalade… Het aanbod varieert zeer geregeld.

Indien je je compleet wil laten verrassen en verwennen raden wij u onze culinaire avonden aan. Een verrassende culinaire avond uit met beleving, aan het begin van elk seizoen!

Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan nu via info@gastendonk.nl óf bel met ons via 077 398 5356.

Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer hier!