default-header
Home Verswinkel

Verswinkel

Altijd vers van het land

Wat is er mooier dan iedere dag mogen werken met de meest verse producten, direct van het land. Wij hebben het geluk dat wij hier iedere dag mee bezig kunnen zijn. Altijd vers van het land, bij jou op het bord. Hiervoor werken wij tevens samen met vele vertrouwde en eerlijke tuinders, boeren en partners waarmee we er samen voor kunnen zorgen dat Smaakboerderij De Gastendonk ook écht vers blijft. In onze verswinkel ben je bij ons aan het juiste adres voor:

Kant en klare, verse maaltijden

Makkelijk, maar toch gezond en lekker eten? Onder onze kant-en-klare gerechten voor thuis vallen bijvoorbeeld salades, desserts, verse pizza’s, soepen of ambachtelijke maaltijden voor thuis die door chef Joep zelf bereid worden. Bestel ze hier online! Alles natuurlijk verser dan vers en huisgemaakt vol liefde door team de Gastendonk. Wijs in onze vitrine precies aan wat je graag wilt eten en laat het inscheppen in een bakje dat in je oven of magnetron kan. Super easy en geen pakjes en zakjes. Ambachtelijk gemaakt door echte koks die hun vak verstaan. Soep, saus, jus… alles maken we he-le-maal zelf.

Verse aardappelen, groenten en fruit (AGF)

De oorsprong van De Gastendonk ligt bij aardappelen, groente en fruit. Vers van het land en een verantwoordelijke teelt zorgen voor de beste smaak van je producten. Je kunt onze verse producten ook gesneden, verwerkt en verpakt kopen. Alles natuurlijk verser dan vers en bereid vol liefde door De Gastendonk. Veel van eigen teelt, uit de buurt of van Hollandse bodem. Meebewegen met de seizoenen en het aanbod van het moment, dat is de basis.

Zuivel

Wij bieden in onze winkel een kleine selectie van zuivelproducten van koeien- en geitenmelk uit de regio aan. Zo weet je zeker dat je eerlijke, verse zuivelproducten in huis haalt. En dat proef je!

Verswinkel
Verswinkel
Verswinkel

Houdbare streekproducten

Naast verse producten verkopen we ook verwerkte producten zoals jam, fruitdranken of conserven. Deze producten komen zoveel mogelijk van partners uit de regio. Kom gerust eens ontdekken wat wij allemaal voor lekkers in onze schappen hebben staan!

Streekpakketten, cadeaupakketten en cadeaubonnen

Wil je iemand verrassen met een heerlijke selectie uit onze verswinkel? Kies dan voor een mooi thema- of cadeaupakket. Voor elk bedrag, klein of groot. Om iemand te bedanken, een hart onder de riem te steken, of bijvoorbeeld voor Kerst. Ieder dag weer anders, dus iedere dag weer een feestje om te geven én te krijgen! Natuurlijk maken wij voor jou ook een gepersonaliseerde cadeaubon, zodat het feestvarken onze smaak ook zelf kan komen beleven.

Werkfruit

Gezonde arbeidsvitamine voor werknemers op je bedrijf of op het kantoor verzorgen wij in een heel aantal bedrijven in Horst aan de Maas. Ook hier geen standaard pakketten, maar op maat afgestemd zodat aan ieders wensen wordt voldaan. Een frisse en bewuste snack voor de benodigde werkmotivatie!

Verswinkel
Verswinkel
Verswinkel

Benieuwd hoe dit lekkers er allemaal in het écht uitziet?

Kom dan gerust langs in onze verswinkel en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment aan producten uit de streek! Een verzoekje op maat? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee.